Kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás minden mennyiségben, amit kötelezően tudni kell.

>> KGFB 2010

Linkelj!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Friss topikok

Tarolt a Netrisk

2009.01.04. 11:46 KötelezőGuru

A Netrisk 160 ezer szerződéssel zárja a novemberi kötelező kampányt

A Netrisk oldalán novemberben megkötött kötelező biztosítások száma vasárnapra elérte a 160 ezret. A piacvezető biztosítási portál összesített adatai alapján az új szerződések 31 százalékát az Allianz kötötte, míg a most debütált Wabardot a kötelezőt váltók 15 százaléka választotta.
A felmondott szerződések számában is az Allianz áll az élen, ám mivel a biztosítótársaság csaknem kétszer annyit nyert, mint vesztett, összességében is a novemberi kampány egyik legnagyobb nyertese. A felmondott és megkötött szerződéseket együttesen mérlegelve ugyanakkor a legnagyobb ügyfélszám-növekedést a Wabard könyvelheti el.
A legnagyobb vesztes a K&H Biztosító, mely az összes felmondott szerződés tíz, az újonnan kötötteknek viszont csupán 2 százalékát tudhatja a magáénak, de a nagy vesztesek kötött van a TIR is, mely új ügyfelet gyakorlatilag nem tudott szerezni.
Ha csak a megkötött új szerződések darabszámát néznénk, a harmadik legsikeresebb a kampányban a KÖBE lenne, ám ha a felmondott szerződéseit is számba vesszük, látható, hogy a biztosítási egyesület csak megtartani tudta piaci részesedését, míg a kevesebb új ügyfelet szerző Genertel még növelte is, jóval kevesebb szerződést vesztett ugyanis.
Ügyfeleinek számát így összességében csupán három biztosító tudta növelni: Az Allianz, a Wabard és a Genertel - az összes többi piaci szereplő részesedése csökken vagy stagnál a novemberi kampány eredményeként. (Miután a kötelező biztosítások felmondására adott határidő hétfőn lejár, a felmondások összesített adatai portálunkon gyakorlatilag véglegesnek tekinthetőek, de a még decemberben várható kisszámú új szerződés sem befolyásolhatja már érdemben a kampány végső mérlegét.)

Forrás: netrisk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kötelező biztosítás netrisk

A bejegyzés trackback címe:

https://kotelezo-biztositasok.blog.hu/api/trackback/id/tr90856634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása