Kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás minden mennyiségben, amit kötelezően tudni kell.

>> KGFB 2010

Linkelj!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Friss topikok

Generali Direct megkönnyítik a kötelező biztosítás kötést

2009.10.28. 13:42 KötelezőGuru

A Generali Providencia Biztosító Zrt. szerint a kötelező biztosítás megkötésekor továbbra is elsődleges szempont az autósoknál a díjak mértéke. A Generali elindítja a Generali Direct szolgáltatását, melynek segítségével még átláthatóbb lesz a kötelező biztosítások körüli kedvezményrendszer.

A korábban tapasztalt válság és botrányok miatt természetesen a megbízhatóság és az adott biztosító stabil háttere is szerepet játszik a döntésben.

"Az utóbbi időben egyes biztosító egyesületek körüli botrányok óvatosabbá tették az ügyfeleket, felértékelődött a megbízhatóság és a stabilitás szerepe. Nagyon fontos, hogy minél több autós felismerje: a kötelező biztosítás díj mellett az egyik leglényegesebb szempont, hogy olyan stabil háttérrel rendelkező biztosítót válasszon, melynek tőkehelyzete megfelelő.

A Generali felelős vállalatként azonban nem csak a pénzügyi stabilitást és a megbízhatóságot tartja fontosnak, hanem az ügyfelek igényeit is. A társaság ebben az évben a kötelező biztosítás tarifájának egyszerűsítésével és átlátható kedvezmény-struktúrával segíti az autósokat döntésül meghozatalában. Mivel a Generali kiemelt hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedésre, a biztosító idén is extra kedvezményekkel jutalmazza a balesetmentesen vezető ügyfeleket" - mondta Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese.

Bővebben

Szólj hozzá!

Címkék: biztosítás kötelező kgfb kötelező biztosítás generali kotelezo biztositas

A bejegyzés trackback címe:

https://kotelezo-biztositasok.blog.hu/api/trackback/id/tr61481372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása